077-39 86 895   Horst   076-85 03 785   Breda
Wat is acupunctuur? Waarom acupunctuur? Wat bieden wij?
Onze specialisaties Diverse klachten
Een consult Acupunctuur Moxa Chinese kruiden QiGong / TuiNa / Cupping

Vermindering pijnklachten door acupunctuur

Al na de eerste behandeling voelde ik een verandering…”

Vermindering pijnklachten door acupunctuur

 

Wat als u pijnklachten heeft waar u al jarenlang mee rondloopt? Ergens pijn hebben in het lichaam, het is een veel voorkomende, maar tegelijkertijd een soms nauwelijks te behandelen klacht. De pijn kan zo hevig zijn en chronisch zijn dat het u kan gaan beperken in bepaalde bezigheden, of zelfs in uw dagelijks leven.

 

Zo ook Inge R. uit Breda. Op een dag schoot het in haar nek, ze kon haar hoofd en nek niet meer goed bewegen. De eerste keer herstelde het na een paar dagen, maar kort daarop schoot het opnieuw erin. Ditmaal straalde het uit naar haar hoofd en schouders, ze moest zich voor een paar dagen ziek melden op haar werk en het herstel duurde langer dan de eerste keer. Zo ontstond voor Inge een jarenlange periode van nek-, schouder- en hoofdpijnklachten, waar ondanks alle onderzoeken en behandelingen geen verbetering, maar alleen maar achteruitgang in zat.

 

Via een vriendin kwam Inge terecht bij acupunctuurpraktijk Li&Ren te Princenhage. ‘Al na de eerste behandeling voelde ik een verandering, een soort bevrijdend gevoel in mijn nek en schouders, de spanning en verkramping was stukken minder’, aldus Inge. Door bepaalde punten aan te prikken, te verwarmen of te masseren kan een stagnatie worden vermindert of verholpen en daardoor kan de energie weer vrijuit stromen. Bij acupunctuurpraktijk Li&Ren worden mensen vakkundig begeleid, niet alleen bij pijnklachten, maar ook bij afvallen, depressie, hooikoorts, stress, slaapproblemen, weerstand en kan zelfs ondersteunend werken bij kanker.

 

Dr. Ren heeft 11 jaar Chinese geneeskunde gestudeerd en diverse westerse medische opleidingen afgerond. Hij is gepromoveerd in de Chinese geneeskunde tot doctor (Ph.D. Graad). Samen met mevrouw Li zijn zij uiterst ervaren en kundig met hun twee acupunctuurpraktijken in Breda en Horst.


Terug naar overzicht
Horst

Doolgaardstraat 42
5961 TS Horst
077 398 68 95
06 54 72 70 21

Breda

Liesbosstraat 68
4813 BE Breda
076 850 37 85

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag van 08.30 tot 18.00 uur.
Dinsdag, woensdag en vrijdag tot 20.30 uur mogelijk.

info@li-ren.nl